Страници: 1 2 3 4 5

Весели празници!

Кога ако не на Коледа да разсмеете приятелите си?
По случай предстоящите празници разработихме едно много забавно приложение. Crazy Xmas е БЕЗПЛАТНА услуга създадена от екипите на eDesign (www.edesign.bg) и Е-card ( www.e-card.bg), гарантираща Вашето добро настроение и забавление.
Можете да го видите и ползвате на адрес http://x.edesign.bg/ или във Facebook: http://www.facebook.com/pages/Crazy-X-mas/172280652805671

д: 23.12.10

E-card за втори път попада в класацията Deloitte Technology Fast 50 Central Europe

Миналата седмица беше публикувано годишното проучване и класацията Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2010. Горди сме да отбележим, че E-card заема 39-то място в престижната класация. Проучването на Deloitte е най-известната и уважавана класацията на най-бързо развиващите се технологични компании в Централна и Източна Европа. Провежда се за 11-та поредна година и включва компании от 16 страни – Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Македония, Албания, Румъния и България. E-card за втори път попада в тази класация, като през 2007-ма година зае 45-то място.

д: 29.10.10

BIG BROTHER Family

BIG BROTHER Family е петия сезон на най-популярното риалити, в който E-CARD отново е основен партньор на проекта. Реализацията на всички SMS и IVR опции за гласуване, SMS чат, излъчването на живо от 5 камери в официалния сайт и осигуряването на мобилен стриминг за абонатите на Mtel са само част от екстрите, които екипът създаде за феновете на шоуто. Оригиналният дизайн на сайта www.BigBrother.bg е дело на професионалистите от графично студио EDESIGN.

д: 22.03.10

VIP Dance

Дванадесет отбора ще премерят сили на дансинга в ефира на Нова телевизия. Звезди и професионални танцьори ще се състезават за оценките на журито, а крайната дума за оставане в шоуто и избор на победител, отново ще имат зрителите със своите гласове.
И този път продуцентите се довериха на E-CARD при отчитането и обработката на зрителския вот. Със своя опит и постигнатите резултати до момента нашият екип е уверен в успеха и на този формат.

д: 08.09.09

Music Idol 3 - Песента на живота

За трети път Music Idol ще търси най-големите музикални таланти. Този път шоуто премина границите на България и в надпреварата за музикален идол ще се включат и таланти от съседна Македония.
През този сезон своя глас в подкрепа на талантите в шоуто ще могат да дадат както зрителите в България, така и потребителите на трите македонски мобилни оператора. Екипа на E-CARD посреща това ново предизвикателство и ще му отговори със своя доказан опит и професионални умения.

д: 16.03.09
Страници: 1 2 3 4 5
VIP Brother 2
Общи условия 2000 - 2010 © E-card Ltd. Всички права запазени.