Страници: 1 2 3 4 5

VIP Brother 3

Най-известната Къща в България отново отвори врати, за да приеме своите нови Съквартиранти. Този път те са от българския музикален, спортен, политически и медиен елит и участват в третото издание на VIP Brother под наслов "Звезди променят съдби".
Екипа на E-CARD отново бе ангажиран с разработването и реализацията на интерактивните приложения и услуги в сайта, a обновеният сайт на шоуто е дело на eDesign.

д: 16.03.09

Dancing Stars - Звезди се учат да танцуват

Първият сезон на танцувалното шоу Dancing Satrs в България ще покаже как четиринадесет популярни личности, заедно със своите партньори, професионални танцьори ще премерят сили на дансинга за титлата Крал и Кралица на бала.
Компетентното жури, в лицето на Нешка Робева, Галена Великова и Владимир Божилов ще оценява таланта и уменията на звездите, а последната дума за оставане в шоуто и определяне на победител е в ръцете на зрителите. Доказаният професионализъм и безупречна репутация на E-CARD ни превърнаха отново в най-логичният избор на продуцентите за реализацията и обслужването на зрителския вот.

д: 22.09.08

Big Brother - Episode 4

И тази година продуцентите на най-успешния риалити формат в българския телевизионен ефир се довериха на опита и професионализма на нашия екип.
В духа на добрите традиции и през този сезон на шоуто, интернет потребителите ще имат възможността да наблюдават случващото се в Къщата 24 часа в денонощието. Освен пред компютъра, живота на Съквартирантите може да бъде следен и "в движение" - услугата ще е достъпна през мобилни устройства в мрежите на Moblitel и GloBul.
Интернет страницата на риалитито отново има с какво да изненада феновете. Традиционно богатото съдържание ще бъде допълнено с пълен видео архив на излъчваните телевизонни предавания и Big Brother Live, подбрани мнения от форума, възможност за коментар към новините и възможност да се гледа картина от Къщата докато потребителя е в чата.
Зрителският вот отново ще определи, кой от номинираните за изгонване Съквартиранти да напусне Къщата завинаги, както и кой ще спечели голямата награда. В гласуването с телефонно обаждане или изпращане на SMS ще могат да се включат абонатите на трите мобилни оператора, а потребителите на БТК ще гласуват само с телефонно обаждане.
Големият брат ще Ви покаже всичко на www.bigbrother.bg

д: 22.09.08

Предстои подписването на договор с VIVATEL

Нашата компания направи следващата успешна стъпка в развитието си на пазара на интерактивните мобилни услуги. След преговори с мобилния оператор VIVATEL, в най-кратки срокове ще подпишем и договор за обслужване на обаждания и sms-и с добавена стойност.

Досегашната ни работа с VIVATEL е повече от успешна, за което благодарим на нашите партньори от мобилния оператор. Вярваме, че занапред ще реализираме много успешни проекти и ще предоставяме качествени услуги и по-конкурентни цени на нашите клиенти и партньори.

д: 26.02.08

E-card сключи договор с Мtel

След дългогодишна ползотворна работа с мобилния оператор Мtel, днес E-card получи признание за качествената си работа и предоставянето на качествени мобилни услуги за последните 7 години.

Компанията ни подписа договор за обслужване на обаждания и sms-и с добавена стойност. Това е голяма стъпка напред, защото така ще повишим качеството на нашите услуги и ще можем да предлагаме още по-конкурентни цени на нашите партньори и клиенти.

До момента E-card е обслужвала обажданията и sms-ите за предаванията „Стани богат”, „Стар академи”, „Биг Брадър” 1, 2, 3, „ВИП Брадър” 1,2, „Сделка или не”, различни промоционални кампании, както и реализация на различни sms услуги за нашата собствена мрежа от уеб сайтове.

д: 20.02.08
Страници: 1 2 3 4 5
VIP Brother 2
Общи условия 2000 - 2010 © E-card Ltd. Всички права запазени.