Страници: 1 2 3 4 5

Българският театър достъпен за българите в чужбина

Излъчване на живо в интернет на бг театрални постановки.
И-кард предоставя уникална възможност за гледане на постановки на Българските театри в интернет на адрес www.bgteatri.com. Излъчванията в сайта са на живо от сцената на театъра в деня на представлението. Услугата е достъпна за всички българи извън територията на България.
Проектът има за цел да осигури на българите пребиваващи извън страната достъп до актуалните театрални постановки и да ги приобщи към културния живот в България. Театралните представления ще бъдат излъчвани на живо в интернет сайта www.bgteatri.com. Достъпът ще изисква заплащане на онлайн билет. Всички закупили билети ще имат възможност да гледат постановките директно от театралната сцена на живо в сайта, както и 24 след след това. Програмата за излъчванията на живо ще се публикува всеки месец, с анотация на представленията и информация за създателите и актьорския състав. Всички желаещи, ще могат да закупуват директно на сайта билети за постановката, която желаят да гледат. Излъчванията на живо ще са в 19:00 часа българско време и в 11:00 часа за детските представления.
На реализацията на проекта освен фирма И-кард, която се е заела с техническата част, посветиха време и усилия актьори и режисьори, директори на театри и много хора, вярващи в идеята че театралното изкуство се цени не само на родна земя, но и извън България. Своето участие в проекта потвърдиха Младежки театър „Николай Бинев”. Очаквайте в www.bgteatri.com включването на най-добрите театрални постановки на всички български театри.
Благодарим за подкрепата на: Министерство на културата, САБ - Съюз на артистите в България с председател Христо Мутафчиев, „Артистаутор” с председател Иван Танев

д: 23.11.07

И-кард в класацията Deloitte Technology Fast 50

И-кард е една от четирите български компании успели да се класират в авторитетната класация Deloitte Technology Fast 50 за Централна Европа. С ръст от 162% за последните 5 години И-кард влезе в списъка на класацията, която номинира най-бързо развиващите се IT компании в Централна Европа.
На церемонията по награждаването, състояла се в хотел Хилтън, управителят на И-кард Димитър Ганев прие наградата – почетна грамота и статуетка, като свидетелство за високия успех на компанията.
Победителите се избират на база на процентния ръст на продажбите в продължение на 5 години - от 2002 до 2006г. Участниците са в две категории- "Най-бързите 50" и "Изгряваща звезда". За да участва дадена компания в първата група условията са минимални приходи 50 000 евро, седалище в Централна Европа, както и ползването на собствена технология.
Победителите в Technology Fast 50 участват и в Deloitte Technology Fast 500 EMEA, която избира най-бързоразвиващите се IT компании в Европа, Близкия Изток и Африка.

д: 15.10.07

Димитър Ганев председател на BWA

Управителят на И-кард Димитър Ганев бе избран за председател на BWA. На проведеното редовно годишно Общо събрание на Българската Уеб асоциация, беше избран нов Управителен съвет. Досегашното ръководство направи отчет за дейността на сдружението по време на двегодишния си мандат и предаде щафетата на новия УС, чийто състав е:

Димитър Ганев, председател на УС (Ecard)
Борил Караиванов (BSH)
Владимир Петков (Economedia)
Мартин Захариев (My media)
Петко Карамочев (Magic Solutions)
Пламен Вушев (Verax)
Янислав Танков (Intersoft)

Бе приет и нов Устав на BWA, основните промени, в който засягат вътрешната структура на асоциацията. Гласуваните поправки обуславят секции, профилирани според главните сектори на Уеб бранша, а именно уебдизайн, уебмедии и уебуслуги.
Динамичното развитие на Уеб бранша в последните няколко години е основният мотив за създаването на секциите, както и необходимостта от по-гъвкава и експедитивна структура, която да отговаря на интересите и проблемите на интензивно нарастващият брой членове на сдружението.
Асоциацията има 54 пълноправни и асоциирани членове, което е четирикратно увеличение за трите години на съществуването на BWA.

д: 14.09.07

VIP Brother 2

За пети пореден път E-CARD е компанията избрана да разработи и поддържа всички интерактивни приложения за безспорно най-успешния телевизионен формат Big Brother.
Феновете на шоуто ще могат да следят живота на VIP-съквартирантите 24 часа на ден online. Нашият екип се грижи и първи да узнаете за актуалните събития в Къщата от новините в сайта или да ги получите чрез SMS на мобилния си телефон. Форумът и Чатът са отворени за вашите мнения, а най-запалените почитатели на звездите ще могат да изпратят и писма до VIP-съквартирантите.
Не сме забравили и зрителите на Нова+, които ще имат възможност да комуникират помежду си, както и да изказват публично своето мнение в ефир чрез SMS.
Във втория сезон на шоуто ние залагаме не само на подробни профили, биографии, интервюта и богатата галерия със снимки, но също така ще добавяме много интересни видео материали с избрани моменти от живота в Къщата, които ще бъдат екслузивни за сайта.
Не на последно място е и прозрачността и удобството на най-важната система за обработка на гласовете от зрителския вот, тъй като зрителите на Нова телевизия определят кои от съквартирантите да напуснат къщата. За гласуването е необходим само телефон, за останалото сме се погрижили ние: абонатите на БТК гласуват с обаждане, абонатите на трите мобилни оператора могат да избират – обаждане или SMS. За да не пропуснете VIP-събитието на годината, посетете www.vip.bigbrother.bg

д: 26.03.07

Време за пари

E-CARD стартира телевизионно предаване в CALL TV формат по телевизия ДИЕМА+. В кастинга за водещи се включиха много талантливи млади актьори и студенти. Продуцентите от E-CARD избраха Додо, Дени и Тони за водещи на предаването, в което зрителите отговарят на любопитни въпроси и печелят пари всеки ден. Концепцията за декора на виртуалното студио и интерактивните игри са дело на продуцентския екип. Това е първото предаване, което се реализира изцяло от E-CARD и интересът от други телевизии по света, гарантира успеха на проекта не само в България.

д: 16.03.07
Страници: 1 2 3 4 5
VIP Brother 2
Общи условия 2000 - 2010 © E-card Ltd. Всички права запазени.