Страници: 1 2 3 4 5

Грехота е да не видиш www.bigbrother.bg

Официалният уеб сайт на шоуто, интернет услугите – излъчване на живо, гласуването и приложения за мобилни телефони са реализирани от екипа на E-CARD Ltd. Дизайнът на сайта е разработен от eDesign.
Всички, които следят BB3 ще открият актуални новини от Къщата и могат да гледат на живо шоуто в сайта. За абонатите на БТК ADSL услугата е безплатна.
Вижте повече: www.bigbrother.bg

д: 20.09.06

E-CARD разработи официалния сайт на Diema Vision

Официалният сайт на телевизионните канали Diema е най-новият проект, реализиран от екипа на E-CARD. Порталът обединява сайтовете на телевизионните канали Diema +, Diema 2, Diema Extra, Diema Family и корпоративният сайт на Diema Vision. Сайтовете са обединени от единна стилова линия, която осигурява интуитивна навигация и бърз достъп до акцентите в програмата. Трейлъри на предстоящи премиери на кино и DVD, както и видео анонси за филмите, излъчвани на малкия екран, могат да се гледат директно в сайта чрез брандиран Flash video player. За да направят своя избор за приятно прекарване на свободното време пред малкия екран, зрителите разполагат с удобно търсене по часови пояс, тип предаване и телевизионен канал.
За феновете на спорта е създадена секция, посветена на отборите в първенствата на Франция, Испания и Англия. Подробна информация за резултатите, класирането и голмайсторите ще заинтригува всички, които следят директните излъчвания на мачовете.
За рекламодателите са предвидени разнообразни възможности за реклама в сайта чрез банери, текстови линкове и видео реклама.
Вижте повече на адрес www.DIEMA.bg

д: 26.07.06

Е–CARD спечели награда на Международния медиен фестивал „Златен Чадър“

Е–CARD спечели голямата награда в категория „Забавление и свободно време” на Международния медиен фестивал „Златен Чадър“, проведен в Албена. Призът беше присъден на екипа за разработване на on-line мениджърската игра Футболна Лига.
Е–CARD получи номинации за свои проекти в още три категории:
- Професионални услуги – уеб сайт на графично студио EDESIGN
- Телевизии – уеб сайт на риалити шоуто VIP Brother
- Електронни услуги – за разработка на иновационна система за комуникация с посетители на уеб сайтове Flash Assistant

д: 14.06.06

E-CARD спечели голямата награда на конкурс за медийни уеб страници

Екипът на E-CARD получи голямата награда в конкурса за медийни уеб страници “Осмата муза 2006”. Уеб сайтовете на телевизионните предавания “VIP Brother”, “Рекламна пауза” и “10-те най” бяха наградени от журито на конкурса, провеждан в рамките на “XI Салон на изкуствата” НДК.

д: 22.05.06

E-CARD представи България на CeBIT

Е-CARD представи най-новите си проекти на световното технологично изложение CeBIT в Хановер. Премиерата на системата за комуникация www.flashassistant.net и атрактивното представяне на стратегическата футболна игра www.bgliga.com предизвикаха интереса на бизнес парньори и футболни фенове от цял свят. В България Flash Assistant вече е включен в сайта на VIP реалити шоуто - www.bigbrother.bg и осигурява бърза и напълно безплатна връзка между посетителите на сайта и екипа.

За безплатен тест на Flash Assistant кликнете тук

д: 07.04.06
Страници: 1 2 3 4 5
VIP Brother 2
Общи условия 2000 - 2010 © E-card Ltd. Всички права запазени.