Endemol

Компанията Endemol e създадена през 1994 г.
Работи в 24 държави на 5 континента, а в България реализира с голям успех риалити шоутата “Big Brother”, “Star Academy” и телевизионната игра „ Сделка или не.”
И - кард ООД реализира официалните уеб сайтове, интернет услугите и приложенията за мобилни телефони за трите сезона на шоуто “Big Brother” и изданието на “Star Academy”.
повече на: www.endemol.com, www.endemol.nl

Celador – компанията създала телевизионната игра „СТАНИ БОГАТ”

Celador Productions е основана през 1983 г. и е една от най – успешните и уважавани продуцентски компании във Великобритания. Репутацията и се дължи на оригиналните развлекателни формати, които се излъчват по цял свят.
За първи път в световната история на шоуто CELADOR разреши на външна компания – E-CARD да разработи софтуер за интернет играта СТАНИ БОГАТ.
повече на: www.celador.co.uk

Eyeworks

Eyeworks е независима продуцентска компания, занимаваща се с реализация на телевизионни предавания. Създадена е през 2001 от Reinout Oerlemans и бързо се превръща в една от водещите в бранша фирми в Холандия.
повече на: www.eyeworks.tv

Granada

Компания с повече от 50 години опит в правенето на телевизия и продуцент на предавания от почти всички телевизионни жанрове – драма, за деца, изкуство, забавления и спорт и др.
повече на: www.granadamedia.com

SIA Advertising

Българска продуцентска компания основана през 1991. Започва дейността си като рекламна агенция. SIA Advertising постепенно разширява набора от услуги и направленията, в които работи. Към настоящия момент компанията се занимава с музикални и видео продукции, документални филмови продукции, телевизионни шоу предавания и реклами и др.
повече на: www.sia.bg

Продуцентска къща ЕДИТА

Продуцентска къща "ЕДИТА" е водеща фирма на българския филмов, рекламен и музикален пазар. Дейността й се развива в няколко основни сфери: филмопроизводство и телевизионна продукция, спектакли и шоупрограми, PR и реклама, издателска дейност.
a: България, София 1113
пл. "България" 1
НДК, ет.4
т: + 359 2 971 00 97
+ 359 2 971 38 09
ф: + 359 02 971 00 97
e: marketing@e-card.bg
Общи условия 2000 - 2010 © E-card Ltd. Всички права запазени.