Ecard осигурява достъп до Интернет чрез телефонна линия. Уникалното в нея, е че ви осигурява едновременен достъп до много Интернет доставчици.
Предимствата да сте клиент на ecard:
 • Мобилност в избора на доставчик
  За разлика от стандартния абонамент и другите Интернет карти ecard не Ви обвързва, с определен доставчик. Вие можете да сменяте доставчика си в рамките на минути и да изразходвате парите си при този, който Ви дава най-добра услуга на най-изгодна цена. За целта е необходимо само да прекъснете престоя си в мрежата и да се свържете отново, като изберете номера на друг избран от Вас доставчик.
 • Максимум за парите си
  При стандартния абонамент или кабелен достъп обикновено губите част от закупените часове или трафик. Това се получава от невъзможността точно да планирате потреблението си през месеца. При ecard закупеното време се употребява до последната секунда.
 • Ниска цена
  Поради факта, че в нашия продукт ecard доставчиците са поставени в директна конкуренция по между си, те са мотивирани непрекъснато да подобряват качеството на услугите си и да намаляват цените.
 • Национално покритие
  Ecard Ви осигурява достъп до Интернет от всяка точка на България. Това Ви дава мобилност при използването на Интернет по време на командировка или почивка.
 • Време на употреба
  За разлика от по голямата част Интернет карти в България, които имат давност от три до шест месеца, и стандартния абонамент, който е месечен - ecard има давност една година от датата на първото използване.
 
Общи условия 2000 - 2010 © E-card Ltd. Всички права запазени.